Ons team

Ons team

Ard-Jan Maliepaard

Eigenaar, Personal Trainer & Leefstijl Coach

Geboortedatum: 19-03-1992
Woonplaats: Goes

Motivatie:
Sporten is mijn passie, daaruit komt mijn motivatie.
Mijn eerste officiële sport, judo gevolgd door jiu-jitsu, begon op de basisschool. Daarin zagen mensen al dat ik er volledig voor ging. Tijdens mijn Middelbare school begon ik zelf thuis met gewichtjes te trainen en later zette ik dat voort in de sportschool. Ik genoot ervan om de progressie van het sterker worden te zien. Daarbij werd mijn lichaam steeds beter gevormd. De resultaten werden nog beter toen ik begon met zelf gemaakte voeding en trainingsschema’s. Zo heb ik in die tijd met deze schema’s deelgenomen aan Men’s-Physique wedstrijden. Daarnaast kwam ik bij de opleidingen er ook achter dat ik het leuk vond om les te geven en mensen te begeleiden. Zo ontstond stapsgewijs het idee om van mijn passie mijn droombaan te maken en Personal Trainer te worden.

Begeleiding:
Wat mij aanspreekt bij het begeleiden is juist de persoonlijke omgang met verschillende mensen. Hierdoor is elk uur met Personal Training anders. De verschillen zitten bijvoorbeeld in leeftijd, niveau, doel, persoonlijkheid etc. Zo kan het zijn dat ik het ene uur een extraverte tiener met als doel spieropbouw heb, terwijl ik het andere uur een introverte senior van 70 jaar die wilt afvallen heb. Het klinkt cliché, maar ieder mens is echt uniek en vergt daarom ook een andere aanpak en omgang. Ik probeer bij iedere klant te zoeken waar diegene zich het meest prettig bij voelt. Het spreekt mij bij de begeleiding ook aan om de verandering van de mindset bij klanten te waarnemen.
Mensen die in het begin nog niet met plezier sporten en zich inhouden veranderen dan na verloop van tijd naar met plezier sporten, streven naar progressie en het niet meer erg vinden om voor resultaten te werken. Als ik dat tijdens mijn Personal Training tegenkom, denk ik met voldoening; Missie geslaagd! 

Favoriete quote:
Winners never quit en quitters never win.
Om doelen in fitness, maar ook in het leven te behalen/na te streven, is consistentie belangrijk. Mensen die blijven doorgaan en niet opgeven zullen hun doel altijd behalen. Dit kan weken, maanden of zelfs jaren duren, maar uiteindelijk worden obstakels overwonnen en wordt het gestelde doel behaald. 

Onslow Doolaege

Personal Trainer & Leefstijl Coach

Geboortedatum: 6 juli 1994
Woonplaats: Kapelle

Motivatie:
Mijn motivatie om personal training te geven komt voort uit mijn eigen ervaring met fitness en leefstijl. Door hier veel mee bezig te zijn ben ik in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zowel fysiek als mentaal. Voor mij is het naleven van een sportief en een gezond levenspatroon gewoonte geworden. Het is sindsdien mijn passie om mensen te helpen deze groei op hun eigen manier te ervaren en om ze richting een vitaal en vreugdevol leven te loodsen.

Begeleiding:
Wat mij aanspreekt bij het begeleiden van mensen is het feit dat ieder mens zijn eigen uitdagingen heeft en om een unieke aanpak vraagt. Deze diversiteit maakt het voor mij erg leerzaam en uitdagend. Door een combinatie van (mensen)kennis, ervaring en gevoel stellen we samen concrete doelen en zoeken we vervolgens naar de juiste weg om deze doelen op duurzame wijze te halen.

Favoriete quote:
"When you become comfortable with uncertainty, infinite possibilities open up in your life". - Echkhart Tolle
Deze quote daagt ons uit om uitdaging en onzekerheid te omarmen. Durf uit je comfort-zone te stappen; dat is waar alle groei plaatsvindt. Breek uit de routine van je dagelijks leven en neem zelf het stuur in handen.

Moreno Diego van Aerde

Personal Trainer

Geboortedatum: 24-03-1996
Woonplaats:
Goes

Motivatie:
Van jongs af aan ligt mijn passie bij voetbal. Ik ben iemand die altijd bezig is geweest met sport.
Deze passie is ontstaan, doordat mijn vader vroeger profvoetballer was. Zelf ben ik toen ook begonnen en heb ik bij verschillende clubs gespeeld. Ik ben hier enorm aan toegewijd.

Om het uiterste uit mijzelf te halen heb ik mij verdiept in de fitness. Mijn passie voor fitness ontwikkelde zich door de jaren heen. Dit is begonnen door eerst zelf een abonnement bij de sportschool af te sluiten.  Hier heb ik nog meer geleerd over wat nou belangrijk is voor mijn lichaam en om mijn doelen te behalen. Dit heeft mij enorm gemotiveerd en zo kwamen er steeds meer mensen om mij heen om advies aan mij te vragen. Ik genoot ervan om mijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen.

Begeleiding:
Ik vind het belangrijk om samen met de klant uit te zoeken wat zij nodig hebben, iedereens lichaam is anders en er is niet maar één manier die werkt. Samen met jou wil ik op zoek naar het pad wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken en te behouden. Met mijn ervaring, expertise en positieve mindset wil ik anderen helpen en motiveren tijdens hun journey.

Favoriete quote:
Dream Believe Achieve
Een belangrijke quote in mijn leven is dan ook “Dream, Believe, Achieve”. Om je dromen te kunnen bereiken moet je in jezelf geloven. Dit stukje is voor sommige mensen lastig en vaak een drempel om te beginnen met sporten. Samen met jou wil ik je helpen over die drempel heen te stappen. Personal Training kan soms net dat laatste duwtje in de rug zijn wat iemand nodig heeft om weer sterker in zijn schoenen te kunnen staan.

Alicia Minderhout

Mede-eigenaar & marketing

Geboortedatum: 22-08-1989
Woonplaats: Goes

Mijn partner Ard-Jan is een onderneming gestart in de fitnessbranche.
Ik ondersteun hem in de marketing en in het algemeen waar nodig.
De levensstijl van Ard-Jan gaf mij extra motivatie om naar de sportschool te blijven gaan.

Mijn fitnessdoel is: het behalen van duurzame resultaten en het behouden van een bewuste en gezonde levensstijl.

Van jongs af aan wist ik al dat ik in het onderwijs wilde werken. Als leerkracht ben je naast kennisdrager ook pedagoog. Je haalt het beste uit een kind door op de juiste manier te coachen.
Managen, organiseren en ondernemen is mij dus echt op het lijf geschreven.