Onze diensten

Onze diensten
Leefstijl Coaching

Bij Leefstijl Coaching staan uw persoonlijke doelen en wensen centraal. Wij bieden met Leefstijl Coaching op maat gemaakte en periodiek afwisselende voeding en trainingsschema’s aan die aansluiten op uw dagelijks leven. Hierin is ons streven dat u een goede balans heeft tussen effectiviteit en leefbaarheid. Tijdens de Leefstijl-gesprekken en bijhorende metingen spreken we samen de tussendoelen af om stap voor stap naar een groter doel te werken. Zo blijft u gemotiveerd en behaalt u een langdurig resultaat.

Personal Training

Bij Personal Training staat u als persoon de gehele training centraal en bieden wij u trainingen op maat aan. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke doelen, wensen en eventuele lichamelijke klachten. Daarnaast wordt er goed op de lichaamshouding gelet om blessures te voorkomen. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht uw leeftijd of sportervaring. U kunt van ons uitdagende en periodiek afwisselende trainingen verwachten, zodat uw sportmotivatie hoog blijft en uw lichaam zich kan blijven ontwikkelen.

Duo Personal Training

Bij Duo Personal Training staat naast uzelf ook uw trainingspartner de gehele training centraal. Hierdoor kunt u elkaar niet alleen motiveren, maar ook samen plezier beleven aan het sporten. Bij Duo Personal Training bieden wij voor beide de trainingen op maat aan. Er wordt rekening gehouden met beide persoonlijke doelen, wensen en eventuele lichamelijke klachten. Dit wordt allemaal meegenomen en gecombineerd tot uitdagende trainingen voor u en uw trainingspartner. Daarnaast profiteert u bij Duo Personal Training per persoon van een voordeel prijs.

Combi-DEAL

Bij de Combi-deal staan optimale begeleiding en maximale resultaten voor u centraal. Wij bieden een combinatie pakket aan van Personal Training en Leefstijl Coaching. U krijgt net zoals de Leefstijl Coaching de op maat gemaakte en periodiek afwisselende voeding en trainingsschema’s die aansluiten op uw dagelijks leven. Daarnaast worden tijdens Personal Trainingen de oefeningen die in het trainingsschema staan aan u uitgelegd, zodat u ook gelijk een goede lichaamshouding en uitvoering heeft. Zo bent u optimaal doelgericht bezig, en behaalt u de maximale resultaten

>> Best-Seller <<
Combi-DEAL Halfjaarpakketten

Bij de Combi-deal staan optimale begeleiding en maximale resultaten voor u centraal. Wij bieden ook een combinatie pakket aan van Personal Training en Leefstijl Coaching. U krijgt net zoals de Leefstijl Coaching de op maat gemaakte en periodiek afwisselende voeding en trainingsschema’s die aansluiten op uw dagelijks leven. Daarnaast worden tijdens Personal Trainingen de oefeningen die in het trainingsschema staan aan u uitgelegd, zodat u ook gelijk een goede lichaamshouding en uitvoering heeft. Zo bent u optimaal doelgericht bezig, en behaalt u de maximale resultaten